Жигнэсэн төмс хамгийн витаминлаг


Байхуу цайг амттай болгохын тулд түүнийг хадгалж байгаа саванд нь нимбэгний хальс хийж болно.
Төмсийг хальстай нь чанавал 75, хальсыг нь арилгаж бүхлээр нь чанавал 60-70, хэрчиж чанавал 35-50 хувийн витаминаа хадгалдаг. Харин төмсийг хальстай жигнэвэл түүнээс ч их хэмжээгээр витаминаа хадгалж үлддэг.
Өндөгний муудсан эсэхийг мэдэхийн тулд гэрэлд хар. Муудаагүй өндгөн дотор толбо харагдана, харин муудсан өндөг нэвт гэрэлтэхгүй. Мөн муудсан өндгийг давстай усанд хийхэд хөвнө.скачать dle 12.0

  • Шинэ мэдээ
  • Их уншсан