Сармисны ач тус

Саримс хоолонд сэнгэнэсэн амт нэмээд зогсохгүй төрөл бүрийн өвчин ялангуяа ханиадыг дарах шилдэг эм болдог. Түүнчлэн арьсны үрэвслийг ч анагааж мөн холестерины түвшинг бууруулж чаддаг гэнэ. 

Бас нэгэн шид нь Саримсыг нимбэгний шүүсэнд дарж өвлийн цагаар хэрэглэх нь эрүүл мэндэд маш сайн, төвдүүд уг хандыг бүр хүнийг залуужуулах ид шидтэй гэж үздэг.  300 гр саримсанд 500 мл нимбэгний шүүс орохоор тооцож ойролцоогоор 12 нимбэг авч бэлтгээрэй. 

Сүүлийн үед саримсыг хоол хүнсэндээ хэрэглэхээс гадна олон төрлийн өвчинг анагаахад ашиглах болсон. Түүний нэг жишээ нь чихний өвдөлтийг саримсыг намдааж болно. Саримсаа угааж цэвэрлэн чихний омогт таарахаар хуваан унтахынхаа өмнө хийвэл чихний даралтыг тэнцвэржүүлэн чих шуугих, хамар битүүрэх, ор хөнжлийн бичил нян орохоос хамгаалан өвдөлтийг намдаадаг байна.
скачать dle 12.0

  • Шинэ мэдээ
  • Их уншсан