Бэлэн гоймон чихрийн шижин үүсгэдэг


Бэлэн гоймон тогтмол хэрэглэх нь чихрийн шижин үүсгэдэг гэж Оросын хоол судлаач, Анагаах ухааны дэд доктор Маргарита Королёва мэдэгдлээ.
Бэлэн гоймонд тэжээллэг бодис, эрдэс витамин тун бага. Үүнээс гадна уургийн нэгдэл нь бүрэн алдагдсан. Тиймээс энгийн нүүрстөрөгч л үлдсэн тул цусан дахь гликемик индекс болон сахарын түвшнийг нэмэгдүүлдэг байна.
Энэ бүтээгдэхүүнийг тогтмол хэрэглэснээр эрүүл мэндэд ноцтой аюул учруулж, чихрийн шижнийг үүсгэдэг гэж тэрбээр тэмдэглэжээ.
Эх сурвалж: life.ru
скачать dle 12.0
Next Post
Add comment

Add comment

reload, if the code cannot be seen
  • Шинэ мэдээ
  • Их уншсан
  • Их сэтгэгдэл