Хөлдөөж хадгалсан хоол хүнсийг хэрхэн гэсгээх вэ



Хөлдөөж хадгалсан хоол хүнсийг тасалгааны хэмд гэсгээх нь буруу бөгөөд хоол хүнсийг хөргөгчинд, эсвэл хүйтэн усанд хийж гэсгээх нь бичил биетэн үржихээс сэргийлдэг байна.
hool Хөлдөөж хадгалсан хоол хүнсийг хэрхэн гэсгээх вэ
Иймд өөрийгөө болон хайртай дотны хүмүүсээ хоолны хордлого, хоол хүнсээр дамжих өвчнөөс сэргийлэхийн тулд “Аюулгүй хоол хүнсний таван түлхүүр” зарчмыг баримтлахыг Нийгмийн эрүүл мэндийн төвөөс уриалж байна.
-Цэвэр байлгах
-Чанаж болгосон хоол хүнсийг түүхий хүнснээс тусгаарлах
-Гүйцэд чанаж болгох
-Зохих температурт зөв хадгалах
-Баталгаат ундны ус, хүнсний түүхий эдийг сонгох
скачать dle 12.0

  • Шинэ мэдээ
  • Их уншсан

Ус уух 5 ШАЛТГААН