Зөгийн балыг хүйтэн усанд уусган хэрэглэх нь зөв үү....

Зөгийн бал нь хүн төрөлхтний хооллох хэвшилд гайхамшгийг мэдрүүлэгч шидтэн гэж хэлж болох боломжтой гайхалтай хүнс юм. Зөгийн бал усны хэмжээг тохируулан хэрэглэхэд биед ямар ач холбогдолтойг уншина уу.

Нэг цайны халбага зөгийн балыг нэг аяга хүйтэн усаар шингэлдэг. Зөгийн балны 30% -ийн уусмал нь цусны сийвэнгийн найрлагатай ижил байна. Хуйтэн усан дахь зөгийн бал нь кластерийн холбогч (нарийвчилсан бүтэц) үүсгэдэг бөгөөд энэ нь эдгээх шинж чанарыг нэмэгдүүлдэг. Зөгийн бал нь хүний биед түргэн, бүрэн дүүрэн шингэдэг учир хоол боловсруулах замын бүх үйл ажиллагааг сайжруулна.
Дархлаажуулалтыг нэмэгдүүлдэг. Архаг бронхит, гуурсан хоолой, уушгины үрэвслийг эмчлэгч болдог.
Гэдэс дүүргэлтийг задлаж, өтгөн хаталтыг арилгадаг.

Өдөрт эмчилгээний болон урьдчилан сэргийлэх зорилгоор зөгийн балыг ходоод хоосон байхад уух ёстой. Нэг аяга уусан зөгийн балны ус маш чухал юм. Ходоодны ханаар шимэгдэж, гэдэс болон цусыг цэвэрлэж өгдөг.

СайханУул.
скачать dle 12.0

  • Шинэ мэдээ
  • Их уншсан